Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover oficiálně za rohem
zdroj: tisková zpráva

Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover oficiálně za rohem

18. 1. 2011 19:17 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nedávno zveřejněné neoficiální informace byly správné. IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover vyjde už 25. března tohoto roku. Což je za dva měsíce a kousek! Můžeme začít stříhat kalendář. Název napovídá, že se nový Sturmovik bude odehrávat nad Británií roku 1940, a jak se dá očekávat, uvidíme zde britská, německá a pár italských letadel.

zdroj: Archiv

Ve hře se objeví více než tucet letadel, která budete moci mít ve svých spárech, a pak třináct zvláštních letadel, která bude moci kontrolovat jen AI. Kampaň bude přístupná jen za RAF, ovšem vynahradit by to měl multiplayer pro 128 hráčů, což zní více než úžasně. Samozřejmostí je nový 3D engine pro DX10 a 11 a možnost nastavit obtížnost. Zřejmě něco ve stylu „moc těžká – zatraceně těžká – simulujeme výměnu oleje v hangáru“.

Vydání hry má v rukou Ubisoft (a u nás tím pádem Playman), což automaticky znamená nutnost stálého připojení k internetu během hraní. Krom standardní edice se bude prodávat i speciální sběratelská, která nabídne 150ti stránkový manuál, plátěnou mapu s vyznačením strategických bodů Bitvy od Británii a letecký zápisník, který svého času dostávali piloti RAF, a který byl vytvořen na základě kopie z britského muzea.

Nejnovější články