Humble Bundle nabízí kolekci devíti Star Wars titulů za babku
zdroj: tisková zpráva

Humble Bundle nabízí kolekci devíti Star Wars titulů za babku

4. 2. 2015 12:50 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Lákavou nabídku pro milovníky slev a Hvězdných válek zároveň si připravil aktuální Humble Bundle. Nabízí rovnou devět her s tématikou hvězdných válek a jak je u Humble Bundle dobrým zvykem - cenu si stanovují opět sami hráči. Při zaplacení určitého obnosu však dostanou něco navíc, a pokud zaplatí víc jak aktuální průměrnou částku, tak bude počet her ve virtuálním košíku ještě větší.

RPG Star Wars: Knights of the Old Republic, akční Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy a FPS Star Wars: Dark Forces jsou k mání okamžitě za libovolnou částku, pokud ale ze svého účtu obětujete více jak 12 dolarů, můžete se těšit i na kompletní edici povedené strategie Star Wars: Empire at War, a rovněž zkompletovanou edici akce Star Wars: The Force Unleashed i s pokračováním Star Wars: The Force Unleashed II.

Druhá trojice titulů zřejmě láká většinu hráčů, neboť průměrná částka momentálně činí jindy v rámci Humble Bundle nezvyklých 11,3 dolarů. Pokud tuto částku svým příspěvkem překonáte, získáte rovněž i online akci Star Wars: Battlefront II, skvělé RPG Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords a nedoceněnou střílečku Star Wars: Republic Commando.

Celkem tedy nabídka čítá devítku titulů s tím, že se postupem času dočkáme i dalších her. Už tento výčet ale nabízí spoustu hodin zábavy a v neposlední řadě ideální možnost, jak si doplnit svoji sbírku. Samozřejmostí je, že aktivace her probíhá skrze Steam.

Nejnovější články