Gold: RollerCoaster Tycoon 3: Wild, City of Villains
zdroj: tisková zpráva

Gold: RollerCoaster Tycoon 3: Wild, City of Villains

20. 10. 2005 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Máte pocit, že váš život není dost divoký? Nezoufejte! Na cestě na pulty obchodů už je totiž nový datadisk k třetímu dílu oblíbené budovatelské série Rollercoaster Tycoon - Wild!.

Rollercoaster Tycoon 3 zdroj: tisková zpráva Oznámila to dnes společnost Atari. V Evropě by se měl tento titul vývojářského týmu Frontier Developments objevit 4. listopadu. Wild! pochopitelně vyžaduje ke svému spuštění původní Rollercoaster Tycoon 3, který tak obohatí o nové atrakce, obchody a mnoho dalšího s tématikou safari. Zájemci si mohou hru předobjednat na Tiscali Gameshopu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Dále ještě můžeme potěšit fanoušky žánru MMORPG a zejména pak projektu vývojářů Cryptic Studios - City of Heroes. Nezávislé pokračování této hry - City of Villains - je totiž už také hotovo a koncem měsíce bude spuštěno. Tisková zpráva tedy zatím hovoří pouze o americkém trhu, ale jak jsme vás informovali koncem minulého měsíce, započaly registrace do evropského betatestu (první pozvánky prý již byly rozeslány) a tudíž doufejme, že ani my Evropané nebudeme muset na vydání plné hry dlouho čekat.

zdroj: PR

korg

Nejnovější články