Free-to-play FPS Bullet Run po pár měsících končí
zdroj: tisková zpráva

Free-to-play FPS Bullet Run po pár měsících končí

5. 2. 2013 11:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nu, čekali to mnozí, ale asi nikdo to nečekal tak rychle.

Jenže Bullet Run neměl v rámci tvrdé herní evoluce moc šancí na úspěch. Free-to-play stříleček začíná být jak... nastříleno a trh není neomezeně velký. Když tedy v srpnu došlo ke spuštění hry, vývojáře, kteří sázeli hlavně na punkový design společnosti, kde televize snímá boje ve stylu Running Mana a hráč je oděňován za to, jak je oblíbený, muselo čekat zklamání.

Jednoduše, málo hráčů a ještě méně platících hráčů. Není tedy divu, že se na oficiálních stránkách objevilo následující prohlášení: „Po mnohém přemítání a zvažování se Acony Games a Sony Online Entertainment rozhodli zrušit další vývoj hry Bullet Run. SOE a Acony ukončí hru a všechny herní služby k 8. březnu 2013. Rádi bychom vám poděkovali za vaši podporu a oddanost hře“.

Jelikož jde o free-to-play titul, je třeba řešit problém s předplatným prémiových účtů. Investice budou refundovány od 31. ledna. Osobně myslím, že záměr vydat free-to-play FPS v srpnu byl sebevražedný. Jak proto, že na obzoru byl PlanetSide 2, tak i díky prostému faktu, že na podzim přišel obrovský nátřesk velkých her a to není pole, kde by se malá FPS uchytila...

Nejnovější články