FlatOut Ultimate Carnage pro X360 hotov
zdroj: tisková zpráva

FlatOut Ultimate Carnage pro X360 hotov

14. 6. 2007 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Oficiální tiskovou zprávou dnes společnost Empire Interactive oznámila dokončení vývoje naprosto destruktivní adrenalinové automobilové akce pro konzoli X360 - FlatOut Ultimate Carnage.

V prodeji bude tento titul vývojářů ze studia Bugbear Entertainment k dostání od příštího pátku, tzn. 22. června (předobjednávka). Jako závdavek má sloužit balík nových (jak oficiálních, tak vytípaných od Jeux-France) screenshotů, které si můžete prohlédnout v naší galerii. Možná jste si toho všimli v SMSkách, možná ne, každopádně dle údajů ratingové organizace ESRB, které poskytují údaje sami vydavatelé a jejíž údaje se dosud vždy potvrdily, by tato hra někdy měla dorazit také na PC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

FlatOut Ultimate Carnage staví na úspěchu hry FlatOut 2. Svým hráčům slibuje maximální zábavu a maximální chaos. To vše v maximální HD kvalitě. Těšit se můžete na tři rozličné herní módy, v jejichž rámci se nadmíru uplatní jedinečný fyzikální engine kombinující vozy sestavené z více než 40 deformaci podléhajících částí s více než 8000 zničitelnými objekty na každé z tratí. V singleplayerové části hry bude na výběr z 12 jezdců a 48 aut, jejichž schopnosti a možnosti budete moci otestovat na 39 tratích v 6 různých prostředích. V multiplayerové části si to budete moci rozdat v osmi hráčích s tím, že k dispozici budou jak všechny singleplayerové módy, tak i exklusivní Deathmatch Derbies a Head On módy. Více podrobností najdete na oficiálních stránkách, v našem archivu či na fansite Flatout.Vokr.com.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články