Final Fantasy XIV čeká prozatím největší patch
zdroj: tisková zpráva

Final Fantasy XIV čeká prozatím největší patch

6. 2. 2012 12:12 | Téma | autor: levis |

Problematickou onlineovku Final Fantasy XIV, která byla kvůli svému tristnímu stavu po většinu loňského roku hratelná zdarma (už ale není), čeká zatím největší a nejzásadnější patch. Nadcházející update verze 1.21 by podle Square Enix měl konečně uspokojit hráče a nastavit hru do takové podoby, v jaké se měla ideálně objevit už na pultech. Mezi řemesla přibude sedm dalších zaměstnání plus odvozené skilly a obrnění (artifact gear), dva nové instanční raidy či možnost přehrávat si zpětně scény a stříhat z nich vlastní filmečky.

Hráči budou moci získat brnění pro svého Chocoba, pořídit si soukromou rezidenci a úpravy se dočká také crowd control. Další změny slibují autoři v samotných hráčských třídách, v systému kouzlení či používání léků, ve výrobě receptů a efektech jídla.


Nová řemesla mají udělat radost hlavně tradičním fanouškům Final Fantasy XI - mezi povoláními se totiž objeví Paladin, Warrior, Monk, Dragoon, Bard, Black Mage a White Mage.

Patch verze 1.21 by měl vyjít do konce února a na jeho odezvě bude záviset to, zda se Final Fantasy XI vůbec může stát výdělečné. Po mnoha problémových měsících totiž Square Enix za hru poprvé od jejího vydání začali minulý měsíc vybírat poplatky.

Nejnovější články