Euro Truck Simulator 2 se dočká rozšíření World of Trucks
zdroj: tisková zpráva

Euro Truck Simulator 2 se dočká rozšíření World of Trucks

15. 10. 2013 13:27 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi fandy křižování světa za volantem svého trucku, asi vás potěší zpráva, že se blíží první verze World of Trucks. Rozšíření Euro Truck Simulator 2 od SCS Software by mělo být další vrstvou hry pro její stávající majitele. Jak se můžete dočíst z oficiálního prohlášení: „World of Trucks není zcela nová hra, rozhodně ne nyní. Berte ji jako evoluci Euro Truck Simulator 2, dodatečnou dobrovolnou možnost, která existuje jako nadstavba.“

Dá se říci, že World of Trucks bude pomalu doplňovaná a budovaná platforma. Část novinek a různých vylepšení z DLC a updatů bude určena i pro World of Trucks, což tvůrcům umožní vyšší tempo vývoje. Jednoduše řečeno, hráči nebudou muset čekat pár let na vydání finální verze, ale dostanou se k novému obsahu průběžně.

Je jasné, že vše je zatím v plenkách, vlastně ještě ani ne v těch plenkách. Tento týden tvůrci spustí oficiální stránky, kde byste se s pomocí klíče či linku ze Steamu měli (v případě, že máte Euro Truck Simulator 2) zaregistrovat a začít na World of Trucks participovat. V první vlně úprav najdete třeba možnost nadesignovat si vlastní poznávací značku, která se pak objeví na vašem kolosu dálnic.

Stejně tak si budete moci nadefinovat vlastního herního avatara. Nový mód pro výrobu screenshotů by měl zajistit, že vytvoříte s pomocí volně zavěšené kamery skvělé obrázky a následně je zveřejníte pomocí profilu a manažeru World of Trucks. Další novinky se dozvíte na stránkách tvůrců nebo oficiálních stránkách (až budou spuštěny).

Nejnovější články