Crysis a Need for Speed za 199 Kč
zdroj: tisková zpráva

Crysis a Need for Speed za 199 Kč

18. 5. 2009 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Za cenu, jakou si asociujete spíš s budgetovkami v koši u pokladen supermarketů, než s EA.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Následující zpráva jistě potěší všechny příznivce sportovních, závodních a akčních her pro PC. Ve speciální slevové akci české pobočky Electronic Arts, která začala 15. května a bude trvat do 31. května, budou mít možnost ve vybraných obchodech, včetně Xzone, pořídit si do své sbírky her následující tituly z edice EA Classics za 199,- Kč.

    FIFA 08 Classics (PC)
    FIFA Manager 08 Classics (PC)
    Need for Speed ProStreet Classics (PC)
    Crysis Classics (PC)
O tom, zda všechny uvedené hry patří mezi klasiky, se sice dá úspěšně pochybovat, ale kdo nevyužil lednové slevy na 399 Kč, může mít originálku Crysis nebo předloňský fotbal s českým komentátorem nyní ještě výhodněji. Za cenu, jakou si asociujete spíš s budgetovkami v koši u pokladen supermarketů, než s áčkovými projekty od EA. Další vlna výrazných slev od tohoto distributora by měla nastat v červnu.

A když už byla řeč o obchodu Xzone, to restartovalo svou akci Víkendová sleva a už začalo nahazovat indicie, která že hra budou tou zlevněnou tento víkend. S tím souvisí taková minisoutěž: kdo první rozluští indícii N-O-E-H-I-D-6-W-D-F - - co to znamená a k jaké hře patří - a napíše to na email tomas.pavlata@xzone.cz, ten získá zdarma hru, která bude o tomto víkendu za sníženou cenu + ještě k tomu ono Crysis.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články