Crysis za 399 Kč plus další hra zdarma a jiné slevy
zdroj: tisková zpráva

Crysis za 399 Kč plus další hra zdarma a jiné slevy

10. 1. 2009 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

EA nabízejí dvě předloňské hry za třetinovou cenu jedné a CD Projekt zlevnil o pár stovek letní hity i úplné novinky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Leden je měsícem nejen vymetání článkových kostlivců z redakční skříně (ještě takhle máme před sebou třeba Top Spin 3, Settlers VI datadisk, So Blonde, Worldshift...), ale také obdobím pro vyprázdnění skladů obchodů a vydavatelů. Musí udat všechny ležáky, co se dříve z různých důvodů nepodařilo vnutit zákazníkům a také uvolnit prostor pro nové pecky nadcházejícího roku, protože po nich by se těch starých nezbavily už tuplem. Na online-shopu Xzone byly tento týden rozjety hned dvě takové slevové akce, které zaslouží vaši pozornost díky jejich až skoro nečekané výhodnosti.

První, 1+1, se týká výhradně her od Electronic Arts, většinou z podzimní sezony 2007, ale najde se mezi nimi i pár novějších z loňského jara až léta: Crysis (za 399 Kč), Mercenaries 2 (=asi nejzajímavější kombo, každá pak vyjde jen na dvě stovky, jak budgetovky), Command & Conquer 3: Kane's Wrath, Need for Speed ProStreet, Battlefield 2142 Deluxe Edition, The Simpsons Game, Def Jam ICON a 08 ročníky sportů FIFA, FIFA Manager, NBA Live, NHL či Tiger Woods PGA Tour. PC verzi jsou zlevněny na 399 Kč (tzn. o více než polovinu z běžné ceny přesahující tisícovku) a next-gen verze na 749 Kč. Hlavním lákadlem je fakt, že při koupi jedné takové si zvolíte ještě druhou hru (jen musí být pro stejnou platformu) a dostanete ji zdarma. Nabídka je kusově omezená a platí buď do rozebrání zásob nebo do 20. ledna - více na Xzone. Vedle této akce ještě EA přecenili špatně prodávané konzolové verze Mirrors Edge a Dead Space z 1499 Kč na 1099 Kč.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pozadu nechce zůstat CD Projekt, který v pátek, resp. v pondělí spouští výprodej svých lokalizovaných PC her se slevami 30 až 50 procent. Jak sami vidíte v růžové tabulce výše, občas se jedná o úplné novinky, které jsou na trhu jen pár týdnů. Například graficky trochu odpuzující, ale překvapivě chytlavá (o tom příští týden v recenzi) historická RPG/strategie Mount and Blade (nyní 559 Kč) nebo aktuální manažer Football Manager 2009 (699 Kč). Docela dobrou volbu, při níž ušetříte dvě stovky, může představovat vysoko hodnocené trio z loňského léta: Stalker Clear Sky, Mass Effect PC a snad i závody PURE. Vše doplňují starší hry, které by si zasloužily být zlevněny ještě mnohem více než na nynějších cca sedm stovek: Frontlines Fuel of War, Devil May Cry 4, Beijing 2009 či Guild Wars datadisk - opět k nalezení v patřičné sekci Xzone.
zdroj: Xzone

jd

Nejnovější články