Česká verze Lionheart možná vyjde dříve
zdroj: tisková zpráva

Česká verze Lionheart možná vyjde dříve

15. 8. 2003 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnost CD Projekt, která v posledních dnech přesunula svůj webový server z Polska do České republiky, poodkryla pár informací ohledně překladu očekávané hry Lionheart.

Lionheart: Legacy of the Crusader zdroj: tisková zpráva Toto fantasy RPG z dílny Black Isle Studios a Reflexive Entertainment se v USA začalo prodávat na dvou stříbrných plackách včera a na pulty domácích obchodů se možná dostane dříve, než se předpokládalo - viz následující tisková zpráva:

    Byl ukončen překlad hry Lionheart, ale práce na české lokalizaci ještě dál pokračují. Překládalo se zhruba 900 stránek textu, hra je dost "ukecaná". Nyní dobíhá korektura textu a v nejbližších dnech se rozběhne intenzivní betatest české verze hry. Zároveň se překreslují textury a připravuje implementace češtiny do hry. Pokud vše půjde dobře, budeme moci vydat českou verzi hry dříve, než jsme původně předpokládali - místo poloviny října by to mohlo být už v druhé polovině září 2003.", řekl Milan Czarnowski.
Pro úplnost ještě dodávám, že řeč je o verzi Lionheartu s českými texty a anglickým dabingem, kterou si můžete předobjednat na Tiscali GameShopu za 899 Kč. Více se o této hře z 16. století míchající prvky Falloutu a Baldur's Gate dočtete v našich dojmech z nedávného dema.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články