Česká stealth akce Cold War hotova
zdroj: tisková zpráva

Česká stealth akce Cold War hotova

15. 9. 2005 23:23 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatel DreamCatcher dnes večer publikoval tiskovou zprávu hlásající do světa, že third-person stealth akce Cold War od pražských Mindware Studios je dokončena a na cestě do lisovny, odkud vypluje na pulty severoamerických obchodů 27.

Cold War: Behind the Iron Curtain zdroj: tisková zpráva září. Z neoficiálních zdrojů víme, že verze pro PC byla v podstatě hotova už několik měsíců, jen se ladily drobnosti a čekalo se na finišnutí xboxové verze, aby mohly přijít na trh současně (se Starforce ochranou).

Co jsme zatím zjišťovali, o termínu pro ČR ani o lokálním distributorovi dosud není rozhodnuto (pravděpodobně se jím nestane Hypermax, který zde jinak šíří DreamCatcher tituly), takže ani nelze říct, jak to bude s lokalizací a cenou (v USA dělá 40 dolarů). O Cold War, které je situováno do nelineárních levelů v prostředí bývalého Sovětského svazu, kde se vžijete do kůže odvážného žurnalisty bez typické bojové výzbroje, se dozvíte více v našich obsáhlých dojmech z preview-verze. Jinak je venku pár ukázek z xboxové verze, kde jsou poprvé k vidění komiksové sekvence vyprávějící příběh.

zdroj: PR, vlastní

jd

Nejnovější články