Česká fanouškovská stránka o Battlefield 1942
zdroj: tisková zpráva

Česká fanouškovská stránka o Battlefield 1942

3. 2. 2004 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jedním z fenoménů uplynulého roku na poli týmových 3D akčních stříleček byla bezesporu Battlefield 1942, o čemž svědčí příprava pokračování z prostředí Vietnamu, mnoho neoficiálních přídavných modů nebo hned dva datadisky (Road to Rome a Secret Weapons of WWII), jichž se tato netradičně pojatá hra během prvního roku své existence dočkala.

Pokud jste i vy zasaženi tímto fenoménem, možná vás zaujmou nově vzniklé stránky českých nadšenců na adrese Battlefield.fdlnet.cz.

Z jejich vznikajícího obsahu bych vypíchnul alespoň taktické tipy pitvající charakteristiku vedení boje rozličnými typy bojové techniky. Za zřejmě největší magnet tohoto webu však považuji sekci s pěti novými mapami (cca 8 MB) z domácí dílny DeDyho, autora stránek. Toho můžete v případě zájmu i kontaktovat a vyměnit si třeba zkušenosti s vlastní tvorbou v editoru Battlecraft 1942, napsat ohlasy na autorovy mapy, domluvit si s jeho klanem LAN party apod. Mně už zbývá jen popřát dobrou zábavu a rozloučit se japonským „Tyčka chó“.

zdroj: e-mail

mickey

Nejnovější články