Analýza léčitele a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
zdroj: tisková zpráva

Analýza léčitele a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online

9. 3. 2014 17:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Díky dalšímu kolu betatestu, kterého se zúčastnilo několik miliónů hráčů, vyšlo najevo spoustu nových informací z Tthe Elder Scrolls Online. Redaktoři ze stejnojmenné fanstránky pro vás všechny důležité informace shrnují v následujícím přehledu.

Po nedávném beta víkendu se konečně můžeme podívat na první krůčky ve hře za jednotlivé frakce. Pokud vám nevadí spoilery, můžete si přečíst komplexně zpracované články, které mapují první lokace za alianci Daggerfall Covenant. První díl najdete zde a druhý tady.

Taktéž se kolegové věnovali rase Imperiálů, která nakonec bude hratelná, pokud vlastníte Imperiální edici hry. Zajímá vás jejich kultura, domovská provincie nebo třeba náboženství? Pak si přečtěte článek, který obsahuje kompletní popis této rasy a všech zajímavostí okolo ní. Najdete jej zde.

Pokud vás zajímá, jakým způsobem se přesně vylepšují jednotlivé linie schopností, na čem váš postup skrze ně závisí a co dělat, abyste se vylepšovali co nejefektivněji, nezapomeňte si přečíst tento článek.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Pro všechny, kteří chtějí v The Elder Scrolls Online hrát léčitele, může být zajímavá tato analýza, která srovnává všechna čtyři povolání v TESO z hlediska léčitelských předností a potenciálu. Jste healer? Plánujete udržovat vaše spojence naživu? Nezapomeňte si článek přečíst.

Zenimax nám tento týden poskytl překrásný obrázek některých zbraní a štítů, které lze pomocí propracovaného crafting systému ve hře vyrobit. Podívat se na něj můžete tady.

A nakonec se podíváme do světa addonů. Spousta hráčů nebyla spokojena s tím, jak addony hru zjednodušují, a že je téměř povinností některé z nich mít. Zenimax na tyto stížnosti zareagoval velmi příjemným oznámením, že hodlá některé z nich regulovat. Celé prohlášení si můžete přečíst tady.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

A to je pro tento týden ze světa The Elder Scrolls Online vše. Vydání nás čeká už za tři týdny, proto mějte oči na stopkách a sledujte všechny novinky! Den co den víme o hře více a více a fanstránka se vás bude snažit držet v obraze.

Uvidíme se v Tamrielu!

Nejnovější články