Vylodění na Omaha Beach ve Worms 3D
zdroj: tisková zpráva

Vylodění na Omaha Beach ve Worms 3D

5. 4. 2003 9:09 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Jak pokračuje vývoj dalšího dílu ze série Worms, navíc výjimečného ve svém zpracování, neboť vám tentokrát malé bojovné červíky představí ve 3D kabátku, můžete pozorovat v naší galerii, kam dnes přibylo opět několik nových ukázek.

Vydání této hry od vývojářského studia Team 17 se předpokládá někdy letos. Kdy se tomu přesně stane, nebylo zatím uvedeno, ale nejspíš to nebude dříve než v pozdním létě nebo někdy na podzim. Na většině screenshotů si všimněte, že si se svými červy zabojujete i v jedné lokaci, která má být zřejmě parodií na známou scénu s vyloděním na pláži Omaha Beach, kterou začala invaze Spojenců do Normandie za druhé světové války ve filmu Zachraňte vojína Ryana nebo FPS Medal of Honor: Allied Assault.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Výhodou nového 3D zpracování nebude jen to, že své hrdiny uvidíte pěkně v plné jejich kráse a ze všech stran, ale hlavně také to, že veškerá jejich destruktivní činnost se díky technologii deformace terénu plně projeví na okolním prostředí. To samo o sobě skýtá mnoho dalších strategických možností, o kterých jste si mohli v předešlých dílech nechat jen zdát. Samozřejmě, že tvůrci vybaví své malé přátele novými animacemi pohybů a těšit se můžete i na řadu nových zbraní.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články