Star Wars: Knights of the Old Republic pro PC
zdroj: Foto: Obsidian Entertainment

Star Wars: Knights of the Old Republic pro PC

29. 10. 2003 12:12 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti BioWare a LucasArts už mají za sebou xboxovou verzi RPG Star Wars: Knights of the Old Republic, kterou také konečně po určitém odložení způsobeném pečlivostí vývojářů a jejich lpění na kvalitě úspěšně prodávají.

Nutno podotknout, že pro BioWare to byl první xboxový titul vůbec. Nicméně tato společnost má už zkušenosti s vývojem pro PS2 a tvrdí, že vyvinout hru pro Xbox není nijak zvlášť složité. Nyní se však veškerá pozornost soustředí na PCéčkovou obdobu SW: KotOR, která je již také téměř hotova. Verze pro PC bude obsahovat i pár vylepšení, jako např. textury o vyšším rozlišení, přizpůsobený interface, atd., a také pár exkluzivit, které ve verzi pro Xbox nejsou. Co konkrétně mohou PCéčkáři čekat speciálního, to zveřejněno nebylo, ale prý je nač se těšit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak tvůrci přiznávají ve svém včerejším rozhovoru pro GameSpot, za svůj největší úspěch považují systém soubojů. Chtěli prý vyrobit něco mezi Baldur's Gate a Neverwinter Nights, ale aby to bylo schopné zvládnout rychlou, téměř filmovou 3D akci. S výsledkem jsou spokojeni. Jenže i sebelepší systém soubojů může vyhořet na špatném interface a tak si vývojáři údajně dali záležet i na něm, jak již bylo naznačeno výše, verze pro PC bude mít svůj specifický, dokonce i konfigurovatelný.
zdroj: WPGS

korgull

Nejnovější články