Zpět do Transylvánie v Dracula 3
zdroj: tisková zpráva

Zpět do Transylvánie v Dracula 3

4. 3. 2008 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vlad Napichovač si vyhlédl další oběť a zastavit ho může jen Otec Moriani, vyslaný katolickou církví.

Patříte-li náhodou do fanklubu Vlada Napichovače čili hraběte Drákuly, nemohlo vás před časem minout oznámení pokračování série adventur Dracula 3: The Path of the Dragon. Ta se bude odehrávat během září 1920, kdy katolická církev vysílá Otce Morianiho do Transylvánie, aby zde prověřil kandidáta na blahořečení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Namísto vyhasínající svatozáře však nebohý Otec objeví jen stopy po tom, že za vraždou stála nechvalně známá místní legenda a nezbude mu tedy, než se pustit do pátrání a třeba i zpochybnit stanovisko vlastní církve, pro níž žádní upíři samozřejmě neexistují.

zdroj: Archiv


Dracula 3 trailer ve francouzštině

Základním kamenem hry budou hádanky, točící se okolo logických problémů či znaků vepsaných na papír okultními silami. Jednou budete myší kreslit prokleté ohnivé symboly, jindy se přehrabovat desítkami starých rukopisů a papírů, probírat vázy či památky datující do pravěku a dostanete se do styku také s tehdy nejmodernějším výdobytkem vědy: šifrovacím strojem Enigma. Kromě rozhovorů s řadou postav, ať už z očí do očí či po telefonu, budete také často cestovat: z Říma do Transylvánie, odsud do Budapeště a nakonec až do Turecka - to když nezbude, než se vypravit po stopách bývalých věznic, odkud hrabě Drákula údajně utekl..

Dracula 3: The Path of the Dragon (neplést s Dracula: Origin od Frogwares) vyjde někdy v první půlce tohoto roku a vyvíjí ho Kheops Studio - více v oznámení.
zdroj: Microids

levis

Nejnovější články