Witch Hunter z Warhammer: Vermintide aplikuje protiskavení očišťovací kůru
zdroj: tisková zpráva

Witch Hunter z Warhammer: Vermintide aplikuje protiskavení očišťovací kůru

22. 9. 2015 9:35 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Do konce roku by měla vyjít chystané kooperativní akce Warhammer: End Times – Vermintide, která vás přenese, jak název deklaruje, do světa Warhammeru. Přesněji řečeno do města, které je sužováno Skaveny. Doslova přílivem Skavenů. Jedním z hrdinů, s nimiž se budete moci vydat na lov na myši je Victor Saltzpyre, Witch Hunter. Tedy strážce víry a světa, který s mečem a pochodní odstraňuje ze světa vše nečisté.

Důvody, proč Victor není kapitánem vlastní jednotky lovců čarodějnic jsou dva. Za prvé je poněkud nezdravě fixován na Skaveny, což se nelíbilo jeho nadřízeným. I když teď může říct, že měl pravdu, asi mu to nebude nic platné. Navíc se Victor neštítí pracovat i s jinými rasami, samozřejmě za předpokladu, že nemají nic společného s Chaosem. Což je asi ještě větší prohřešek.

Jak vám předvede krátké, leč sympaticky dynamické video níže, Victor má kromě víry k dispozici i pár zbraní hmotnějšího rázu. Na blízko může zručně máchat rapírem, který ale občas neváhá vyměnit za méně elegantní sekeru a nebo rovnou obouručák. Protože je ale Victor člen řádu Sigmarových templářů, má k ruce i sofistikovanější hračky. Kuše málokoho překvapí, ale je efektivní na dlouhé vzdálenosti. Pistole se sice musí po jedné ráně přebíjet a je spíše na kratší vzdálenost, ale Victor tohle vyřešil faktem, že jich s sebou tahá hned několik.

Nu a když je třeba vyprodukovat mnoho olova co nejrychleji, je tu opakovací pistole. Sice se s ní hodně špatně strefuje, ale kadence vše vynahradí, tím spíše, že Victor se naučil speciální trik pro ještě intenzivnější palbu. Kdybyste se chtěli dozvědět něco více o příběhu tohoto nekompromisního lovce, zamiřte na oficiální stránky, kde jsou představení i ostatní hrdinové, za něž půjde hrát.

zdroj: Archiv

Nejnovější články