Vydání uprchlíka z Fallout New Vegas
zdroj: tisková zpráva

Vydání uprchlíka z Fallout New Vegas

9. 2. 2010 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vaše první rozhodnutí v nástupci Falloutu 3 může vést až k vypálení města. PREVIEW

Březnové číslo PC Gameru přineslo první rozsáhlé preview third-person akčního RPG Fallout: New Vegas, které se má odehrávat tři roky po událostech z třetího dílu (tzn. čtyřicet let po Falloutu 2). Hlavním hrdinou bude bezejmenný kurýr, kterého nalezne postřeleného v poušti Mojave domácí robot chirurga dr. Mitchella a v mdlobách jej převeze do domovského městečka Goodsprings. Doktor vás dá do pořádku, věnuje vám prvního Pipboye a pak už bude jen na vás se pustit do svého prvního úkolu - tedy zjistit, kdo že vás to přizabil.
Protože městečko Goodsprings má do dneška westernový charakter, začnete v místním Prospector's Saloonu, kde občané zrovna probírají své starosti. Většina z nich musí denně čelit útokům zmutovaných gekonů, kteří napadají zdroje pitné vody - s tím si poradíte snadno, protože na zvířata platí pár ran z pušky proti drobné zvěři (což je zároveň účinný nástroj na odstřelování končetin, jak píše PC Gamer). Ale vedle toho jsou tu i pověsti o jakémsi tajemném muži, který se skrývá v okolí...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
scany z víkendu

Těsně poté, co do saloonu vstoupíte, sem se vší slávou vrazí banda Powder Gangers a veřejně vyhlásí, že celé město spálí, pokud občané okamžitě nevydají obchodníka Ringa. "Ten k nám přišel někdy před týdnem," pošeptá vám vyděšený barman. "Říkal, že ho někdo přepadl a okradl a že mu jsou v patách. Byl v šoku a potřeboval se schovat, tak jsme ho u nás nechali, nečekali jsme, že to bude mít tyhle důsledky."

A to bude také vaše první rozhodnutí - vydáte Ringa nebo se silnějším a lépe vyzbrojeným banditům postavíte? Pokud ano, rozhodně na to budete potřebovat cizí pomoc, protože sami byste neobstáli. A to, zda vám místní pomohou, se zase bude odvíjet od vaší reputace a karmy, kterou si v městečku Goodsprings získáte.

Fallout: New Vegas vyjde na podzim 2010 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Scany z Fallout New Vegas  [8.2.2010 09:09 - levis]
Odhalení Fallout New Vegas nebo podvrh?  [4.1.2010 23:23 - chewiedc]
Co můžeme čekat od Fallout New Vegas?  [31.7.2009 18:18 - chewiedc]

zdroj: PC Gamer

levis

Nejnovější články