Vychází akční onlinovka Warhammer 40000: Eternal Crusade
zdroj: tisková zpráva

Vychází akční onlinovka Warhammer 40000: Eternal Crusade

23. 9. 2016 17:27 | Preview | autor: Adam Homola |

Akční onlineovka Warhammer 40000: Eternal Crusade sice na Steamu ještě žádné datum vydání nemá a tváří se jako běžná hra v programu předběžného přístupu, ale vyjít by měla ještě dnes. Alespoň to oznámili vývojáři ze studia Behaviour Interactive, kteří, možná díky vydavateli Bandai Namco, posunuli datum vydání z léta na druhou polovinu roku. Vydání předcházel ještě velkých patch s číslem 24 a samotného spuštění plné verze hry bychom se měli dočkat v rámci několika hodin.

Zatím poslední patch vyladil herní systémy, upravil několik mechanik, balanc a opravil bugy, část z toho na základě názorů od hráčů. Warhammer 40000: Eternal Crusade si totiž vedle předběžného přístupu prošel alfa i betaverzí a tak nabrali vývojáři snad dostatek podnětů k vylepšení hry.

V následujících týdnech se má prý stále řešit vybalancování jednotlivých frakcí a prvků, zapracuje se také na zlepšení výkonu a opravě bugů, zatímco druhá část studia má už začít pracovat na dříve slíbených bezplatných rozšířeních. Vzhledem k MMO povaze hry jsou klíčové servery a tady vývojáři oznámili spuštění několika dalších regionálních serverů, byť v updatu na Steamu jejich lokaci neupřesnili.

Tvůrci si v updatu na Steamu nezapomněli také rýpnout do Valve, konkrétně do nedávné změny systému uživatelských recenzí. Díky němu přišla hra o 900 recenzí od „founderů“, jejichž recenze tak sice na Steamu jsou, ale do hodnocení se nezapočítávají. Behaviour doufají, že se systém vrátí do starých kolejí a že se i tyto recenze do hodnocení započítají.

Startovní trailer, nebo alespoň nějaký obecný trailer z poslední doby bychom hledali marně. Nicméně materiálu produkují vývojáři dostatek, ostatně stačí se podívat na YouTube kanál hry. Tam najdete spoustu záznamů živých vysílání, kdy každé trvá přes hodinu.  Za několik hodin už budete moci vyměnit koukání na videa za hraní plné hry, která v předběžném přístupu vychází na 40 eur.

Nejnovější články