VR cesta na planetu dinosaurů v Robinson: The Journey je tady
zdroj: tisková zpráva

VR cesta na planetu dinosaurů v Robinson: The Journey je tady

9. 11. 2016 11:10 | Preview | autor: Adam Homola |

Majitelé headsetů PlayStation VR se mohou od dnešního dne vydat mezi dinosaury. Na PlayStation 4 (i PlayStation 4 Pro) totiž vyšla Robinson: The Journey. Explorativní adventura od Cryteku, která vás v roli malého chlapce Robina zavede na nezmapovanou planetu Tyson III. Zde rozhodně nebudete sami a jak se můžete přesvědčit ve novém traileru, ne všechna fauna, skládající se převážně z dinosaurů, bude přátelská.

Adventurní pasáže tady budou střídat survival prvky, ale tvrdý boj o přežití tu asi čekat nemůžeme. Robinson: The Journey bude především o cestě a zážitku z ní, i ze stvoření, která cestou potkáte. Prostě, jde o VR titul a tak se můžete především kochat cizím světem.

Ve hře ale nebudete sami ani ve chvílích, kdy nebude v dohledu žádný velký dinosaurus nebo agresivní had. Cestu vám totiž zpříjemní robůtek HIGS a mláďátko T-Rexe s příznačným jménem Laika. Společně s nimi se tak musíte dobrat mimo jiné toho, co se stalo s ostatními členy posádky a kde jsou. Robinson: The Journey vás vyjde na 60 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články