Vesmírná bouře z Warhammer 40 000: Soulstorm
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná bouře z Warhammer 40 000: Soulstorm

29. 9. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na čtyři planety a tři měsíce se vydáte bojovat, hledajíc pozoruhodný galaktický jev. DETAILY O NOVÉ RASE

Ve středu oznámený třetí datadisk k sci-fi RTS Warhammer 40 000: Dawn of War (2004) s názvem Soulstorm zaujme v první řadě rozšířením bojů z jedné planety do hvězdného systému Kauvara. Ten se bude skládat z 31 území, rozdělených na čtyři planety a tři měsíce (= sedm nových prostředí). V úvodu hry se na okraj této galaxie přižene smršťovací bouře, pověstná svoji schopností zcela odříznout část vesmíru od zbytku a znemožnit tak cestování nadsvětelnou rychlostí. Právě tento jev sem přitáhne všech devět ras: jednu dosud neprozrazenou (dle spekulací ženský řád Sisters of Battle) a Dark Eldary.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ty popisují sami autoři jako agresivní, plenící piráty: tato rasa je totiž uzpůsobená pro provádění bleskových a smrtících vpádů do nepřátelské základny a následného kvapného útěku. Jako třetí surovinu budou Dark Eldarové sbírat fialové duše, zbylé po každé zabité nepřátelské jednotce. Tuto esenci pak využijí k nákupu/aktivaci schopností Soul Powers. Každé rase kromě Necronů, žijících uplynulých 60 milionů let pod zemí, také přibudou vzdušné jednotky: ty však nebudete moci sdružovat do skupin, ani s nimi zabírat kontrolní body.

Rozšíření jednotek o letouny podstatně změní multiplayer včetně starších map, původně uzpůsobených jen pro boj na zemi. Co se týče avizovaného systému zásluh, ve hře po síti budete odměněni za splnění zvláštních úkolů (např. 10 výher v řadě, poměr zabitých nepřátelských/vlastních jednotek 5-1 apod). Podobně jako u druhého datadisku Dark Crusade však budou majitelé Soulstormu v multiplayeru smět hrát pouze za dvě nové rasy: pro odemčení zbývajících sedmi bude potřeba vlastnit původní hru/předchozí přídavky. Warhammer 40 000: Soulstorm vyjde na jaře.
zdroj: GFW

levis

Nejnovější články