Ve službách Global Agenda
zdroj: tisková zpráva

Ve službách Global Agenda

6. 11. 2008 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Onlinovka na Unreal Engine 3 se pokusí získat integrací výzvědných služeb či holografickými převleky.

Na poli onlinovek se pokusí prorazit i "spy-fi" Global Agenda, spojující v sobě typickou third-person střílečku z vesmíru a špionážní akci (třeba v duchu Alpha Protocol). Fakt, že poběží na Unreal Engine 3, jistě potěší, ale zdaleka již dnes není takovým hitem, jako když byla hra zkraje minulého roku oznámena.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hra bude zasazená do doby, kterou stíhá celosvětová válka a jejím účastníkům nezbývá, než se opírat o práci svých výzvědných služeb. A právě jejími zaměstnanci se stanete poté, co si vyberete stranu: během hraní budete zabírat jednotlivé budovy na nepřátelském území, krást technologie nebo důležitá data atd.

Čas od času dojde i na upgrade zbraní nebo výbavy, což má probíhat ryze RPGčkovým způsobem. A kdo si dá opravdu záležet, vybojuje si postupem i právo využívat bionických upgradů (zde se možná připomene Bionic Commando) pro zrychlení chůze, lepší skoky atd. A nejen to: chybět nebudou na dálku ovládatelní roboti, neviditelné pláště, holografické převleky, automatické střílny a další.

zdroj: Archiv


Global Agenda - říjnový trailer

Global Agenda pro PC vyjde příští rok - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MMORPG se špióny aneb spy-fi Global Agenda  [3.5.2007 13:13 - levis]
Global Agenda - MMORPG na Unreal Enginu 3  [2.3.2007 20:20 - korgull]
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články