Tvůrci slaví prodejní úspěch Warhammer: The End Times - Vermintide prvním DLC zdarma
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci slaví prodejní úspěch Warhammer: The End Times - Vermintide prvním DLC zdarma

11. 11. 2015 16:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Kooperativní akci Warhammer: The End Times - Vermintide se daří. Vývojáři se v tiskové zprávě pochlubili prodeji více než 300 000 kusů za pouhé dva týdny od vydání. Na oslavu překonání milníku přispěchali s oznámením prvního DLC Sigmar's Blessing, které vyjde už 3. prosince a bude všem současným i budoucím hráčům Vermintide dostupné zdarma.

Sigmar's Blessing nabídne hned několik nových herních prvků: například možnost hráčů ovlivnit loot dropy, nebo nový oltář v Inn, u nějž můžete pro získání lepšího arzenálu obětovat stávající loot. Dále přibudou do hry kompletně nové traity do tabulek lootu a nové unikátní zbraně v třídě red pro každý ze 40 typů zbraní.

Vývojáři pak v dalších updatech a DLC plánují přidání Private módu. Ten náročnějším hráčům nabídne ještě větší výzvu, což ostatně slibuje i mód Realism, který odstraní kompletní uživatelské rozhraní včetně zaměřovače. Posledním novým módem bude Survival, ve kterém se na vás povalí nekonečné vlny stále obtížnějších nepřátel. Je to místní varianta populárního módu Horda.

vermindtidedlc zdroj: tisková zpráva

Warhammer: The End Times - Vermintide se v budoucnu dočká modelu střídajících se DLC - jednou má vyjít DLC zadarmo, poté DLC za peníze atd., dokud to bude dávat smysl. Vermintide vyšla zatím jen na PC, ale v prvních měsících příštího roku by se měla objevit i na PlayStationu 4 a Xboxu One. Recenzi na hru si můžete přečíst tady.

Nejnovější články