Tři způsoby, jak se přednostně dostat do The War Z
zdroj: tisková zpráva

Tři způsoby, jak se přednostně dostat do The War Z

5. 10. 2012 14:21 | Preview | autor: Adam Homola |

Ambiciózní survival akce The War Z, která může působit jako kopírka populárního modu DayZ (což není), se hodně brzo dočká alfy/bety. A když si připlatíte, můžete se do ní dostat jako jedni z prvních. Vývojáři ze studia Hammerpoint Interactive totiž nabízí tři různé způsoby předobjednávky hry a dva z nich vám k přístupu do bety přihodí i další vychytávky. Pokud vám jde jen o betu, tak nejlevnější předobjednávka “Survivor” stojí 19,49 dolarů a do bety vás dostane 31. října. Další dvě předobjednávky jsou už dražší, ale do alfa verze hry se dostanete dřív a nejen to.

Druhý stupeň předobjednávky s názvem “Pioneer” vás vyjde na 30 dolarů a do alfa verze vás dostane už 15. října. K tomu budete mít ale navíc na fórech pěknou ikonku pistole (Survivor bude mít jen nůž) a dostanete navrch herní měnu v hodnotě 15 dolarů, možnost hostovat Stronghold mapu jeden měsíc a 3 klíče do bety pro kamarády.

Nejvyšší stupeň předobjednávky se jmenuje “Legend” a dá vám na fóra stylový odznak, jaký měli šerifové. K tomu bude váš nick na fórech a na chatu zvýrazněný, dostanete herní měnu v hodnotě 30 dolarů a Stronghold mapu budete moct hostovat půl roku. 3 klíče pro kamarády zůstávají, stejně jako přístup do alfa verze hry 15. října. Legend vás vyjde na 50 dolarů.

Nutno dodat, že se jedná o speciální nižší ceny, které budou platit jen do 20. října. Pak vás vyjde Survivor na 30 dolarů, Pioneer na 50 dolarů a Legend na 70 dolarů. Jestli už znáte DayZ křížem krážem a nechce se vám čekat, až vyjde plnohodnotná a samostatná verze modu pod názvem DayZ: The End of the Begining (ještě letos), tak můžete sáhnout právě po The War Z. Špatně to rozhodně nevypadá.

Nejnovější články