Tower defense Infinium Strike se tváří jako vesmírný simulátor
zdroj: tisková zpráva

Tower defense Infinium Strike se tváří jako vesmírný simulátor

6. 5. 2016 13:52 | Preview | autor: Adam Homola |

Tower defense hry si prošly od svého zrodu několika velkými proměnami a novinka Infinium Strike se již brzy pokusí o další jiný úhel pohledu na celý žánr. Chce na něj nahlížet z vesmíru a tvářit se přitom jako regulérní vesmírná strategie či simulace. Na první pohled totiž Infinium Strike jako tower defense nevypadá.

Infinium Strike se odehrává v budoucnosti, kdy lze těžit a zpracovávat Infinium - živoucí kov, díky kterému si můžete ve hře "tisknout" všechno možné, od silných věží až po letky smrtících dronů. Vedle nekonečného arkádového módu nabídne hra i plnohodnotnou příběhovou kampaň, žebříčky a širokou škálu taktik, kdy můžete používat věže, lodě a schopnosti TSF SuperTech.

Hra si v polovině minulého roku prošla úspěšnou crowdfundingovou kampaní na Kickstareru, kdy cílovou částku 20 000 dolarů překročili vývojáři o 1091 dolaru. Hry si mezitím všiml vydavatel 1C, pod jehož hlavičkou vyjde právě 14. července na Steamu. Kromě traileru se v galerii můžete podívat na spoustu obrázků. Hra vyjde na Windows, Mac a Linux za cenu 15 dolarů a někdy ve třetím kvartálu tohoto roku se dostane i na PlayStation 4. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články