Totalní destrukce v Flatout Ultimate Carnage
zdroj: tisková zpráva

Totalní destrukce v Flatout Ultimate Carnage

7. 4. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Adrenalinová jízda, totální deformace vozů a dechberoucí grafika jsou tři hlavní lákadla arkádových závodů Flatout Ultimate Carnage, chystaných exkluzivně pro X360.

Nově bude moct na trati být až jedenáct protivníků, každý s osobitými řidičskými schopnostmi. Vaši oponenti si navíc budou pamatovat, pokud je třeba odstavíte ze závodu, a pak se vám to v příštích závodech pokusí vrátit. Bez střetů to přitom nepůjde: ostatně právě za povedenou srážku budete odměňování nitrem. To půjde jinak získat ještě ve formě power-upů (mezi novými přibude např. Mass Drivers, který auto dočasně promění v obrovskou valící se kouli) a samozřejmě coby upgrade stejně jako zvýšení maximální rychlosti, akcelerace, manipulace s vozem, síly a váhy. Kdo by nechtěl platit za každé vylepšení zvlášť, bude moct sáhnout po celém balíčku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Každé auto se bude skládat ze čtyřiceti částí, které půjde během jízdy všechny postupně zdeformovat, urvat a nakonec ztratit. Vozy se budou řadit do třech tříd: Derby, sice snadno ovládatelné, ale zároveň s pomalými a kuckavými motory, dále Street (těžko kontrolovatelná, ale nablýskaná a velice svižná auta) a nakonec Race, mezi které se kromě nejrychlejších jízd budou počítat také obří vozy speciálně upravené pro Destruction Derby aj. Mimochodem, ve Flatout Ultimate Carnage přibude mód Beat The Bomb s nahlas tikajícími hodinami a velikou náloží trhavin..

Na výběr bude dostatek rozmanitých tratí: od lesních cest, klikatících se mezi hustými, vysoko rostlými stromy, po opuštěná ropná pole plná nebezpečných těžebních nástrojů. Jindy budou hráči závodit na trasách s hlubokými kalužemi, olejovými skvrnami nebo štěrkovišti, notně stěžujícími řízení. Konečně multiplayer pak slibuje hru pro osm hráčů. Než Flatout Ultimate Carnage vyjde v červnu tohoto roku, můžete si pročíst naše dřívější novinky (zde a zde) a samozřejmě si prohlédnout sadu nových screenshotů.
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články