Taktický Star Hammer chce navázat na staré vesmírné klasiky
zdroj: tisková zpráva

Taktický Star Hammer chce navázat na staré vesmírné klasiky

3. 7. 2015 16:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Řady vesmírných strategií nedávno rozšířila novinka Star Hammer: The Vanguard Prophecy, kterou má na svědomí studio Black Lab Games, jehož členové si kladou za cíl vyvíjet moderní stahovatelné hry se špetkou nostalgie. A v případě Star Hammer se jim to, alespoň podle ohlasů hráčů, zřejmě povedlo. Ve hře se totiž vžijete do role vůdce, který musí ukočírovat letky vesmírných korábů v taktických bitvách.

Star Hammer by přitom neměl být žádný drobek, jak naznačuje číslovka 60 - přesně tolik je ve hře misí v singleplayerové kampani. Ta se navíc větví do různých směrů, takže je na vás, které mise uvidíte, a ke kterým se můžete dostat třeba až při druhém zahrání. A kdyby vám to bylo i tak málo, můžete si ve skirmishi vytvořit mise vlastní.

Jádro Star Hammer: The Vanguard Prophecy tkví ve vydávání rozkazů jednotkám a následném sledování plodů vašich taktických úvah v reálném čase. Kdyby se ale cokoliv pokazilo, nebo byste zjistili, že vaše taktika ještě není na dostatečně vysoké úrovni, můžete hru kdykoliv zapauzovat a rozkazy předělat.

zdroj: Archiv

Na vaše pískání bude tancovat až šest tříd lodí od rychlých Swordfish Raiders až po těžkotonážní Kraken Dreadnought. A kdyby šlo do tuhého, můžete si přivolat posily s omračujícími zbraněmi, naváděnými raketami, drony apod. Vaše lodě jsou to nejdůležitější co máte - měli byste tedy pečlivě zvážit, na co používat energii jejich jádra - jestli na pořádnou obranu či chytré manévrování, nebo na devastující útok. Všechno najednou nejde...

Star Hammer: The Vanguard Prophecy zdroj: tisková zpráva

Variabilitu navíc rozšiřují členové posádky, kteří jsou unikátní díky charakterovým vlastnostem, schopnostem a příběhovým pozadím. Star Hammer: The Vanguard Prophecy je už na Steamu k dispozici v plné verzi, takže vám ve hraní nic nebrání. Pokud si ale nejste jistí, můžete ještě chvilku počkat. Chystáme totiž recenzi, která vám napoví, jestli do novinky od Black Lab Games jít, nebo raději ne.

Nejnovější články