Tahová válečná strategie Across the Dnepr
zdroj: tisková zpráva

Tahová válečná strategie Across the Dnepr

29. 4. 2010 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Červenec 1941 očima ruských vojsk, bránících invazi do Moskvy.

Další z řady tahových válečných strategií od Matrix Games bude titul s názvem Across The Dnepr: Second Edition, který sami autoři označují za datadisk ke svému poslednímu titulu Kharkov: Disaster on the Donets. Oproti němu nabídne spoustu novinek, na nichž prý pracovaly výhradně špičky z oboru programování tahových strategií, dušují se autoři.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hra proto nabídne dvacet kampaní, odehrávajících se v červenci 1941, kdy čtyři německá vojska prorazily sovětskou obranu a cestou přes Smolensk zamířily přímo k Moskvě. V samotné hře budete tento konflikt nově moci ovládat skrze interface Area of Operations.

Vývojáři slibují vylepšenou AI, několik variant každého scénáře (od té historické až po několik variací na skutečné události) nebo novou brutální jednotku Russian NKVD. Hra obsáhne také tři nové scénáře zdarma: Operation Husky, Operation Konrad a Kirovograd, které si mohou majitelé Kharkovu: Disaster on the Donets stáhnout spolu s posledním patchem.

Across The Dnepr SE vyjde v létě pro PC a k jeho spuštění budete potřebovat legální verzi Kharkov: Disaster on the Donets.

zdroj: WP

levis

Nejnovější články