Špionážní Alekhine’s Gun příští týden naváže na odkaz Death to Spies
zdroj: tisková zpráva

Špionážní Alekhine’s Gun příští týden naváže na odkaz Death to Spies

3. 3. 2016 11:16 | Preview | autor: Adam Homola |

Duchovní nástupce Death to Spies, Alekhine’s Gun, se na Steamu objeví v pátek 11. března. Hra je sice už dostupná na PlayStationu 4 a Xboxu One, ovšem zatím pouze v Americe. Konzolové verze pro Evropu by měly „brzy“ následovat a vydání na Steamu je globální, tudíž minimálně na PC si zahrajete odkudkoliv už jedenáctého.

Tvůrci ze studia Maximum Games vydali také nový trailer, byť jen krátký a akčně sestříhaný, přesto dokáže představit alespoň základní stavební kameny hry. Ty jako by z oka Agenta 47 vypadly, ale studio hru v tiskových zprávách rádo pasuje do role duchovního nástupce série Death to Spies.

Ostatně není divu, stačí vzpomenout na pokus přivést třetí díl k životu, na Kickstarter a povstání z popela. A najednou tu máme Alekhine’s Gun. Stealth akci z období studené války, konkrétně z šedesátých let minulého století.

Ve hře se vžijete do role bývalého zabijáka KGB, agenta Alechina, občanským jménem Semjon Strogov, který působí během studené války. Během kampaně se spojí se CIA a v jedenácti otevřených misích se podívá do Ameriky, Evropy či na Kubu. Přimotáte se i ke slavným událostem jako je vylodění v Zátoce sviní či atentát na JFK. Pokud tedy máte rádi retro stylizaci a přísně stealth přístup k řešení situací, zkuste tenhle návrat do studené války (a ve vzpomínkách i do druhé světové).

zdroj: Archiv

Nejnovější články