První multiplayerové DLC pro Mass Effect 3 bude zdarma
zdroj: tisková zpráva

První multiplayerové DLC pro Mass Effect 3 bude zdarma

6. 4. 2012 19:50 | Preview | autor: Adam Homola |

EA dnes oznámila nové DLC pro Mass Effect 3, které se zaměří výhradně na multiplayer obsah. DLC ponese název Resurgence Pack, bude zcela zdarma a přidá do multiplayeru dvě nové mapy, šest hratelných postav, zbraně a předměty, které si můžete odemknout získáním balíčků v multiplayerovém obchodě. První mapa Firebase Hydra bude zasazena do prostředí opuštění quarianské kolonie a druhá, Firebase Condor, zase do okrajové výspy válečné zóny na jednom z palavenských měsíců.

Aby toho nebylo málo, budete moci s novými postavami na nových mapách řádit také s novými odemykatelnými zbraněmi: Striker Assault Rifle, Kishock Harpoon Gun a Geth Plasma SMG. K tomu přibudou i nová vylepšení, která si budete moci koupit za herní kredity. Vylepšit si půjde například míření, stabilizaci, štíty nebo i přímo sílu.

Resurgence Pack vyjde na PC (Origin) a Xbox 360 už 10. dubna a na PlayStation Network 11. dubna. Tisková zpráva oznamující Resurgence Pack má ještě jednu zajímavost: píše se v ní, že nabídka pro DLC zdarma platí do 12. dubna 2014. Co se stane potom? Bude se za DLC platit? Přestane se nabízet? Vyjde nová generace konzolí? Přiletí Reapeři? Pod textem si nový obsah DLC můžete prohlédnout ještě na videu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články