Přisluhovači a potvory z Gods and Heroes
zdroj: tisková zpráva

Přisluhovači a potvory z Gods and Heroes

8. 7. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V masivně multiplayerovém akčním RPG Gods and Heroes: Rome Rising si po výběru profese (viz zde) zvolíte také jednoho ze dvanácti bohů, který vás na oplátku obdaruje některými speciálními schopnostmi.

Již na páté úrovni si k sobě také přiberete přisluhovače, přičemž v pozdějších fázích vás budou moci doprovázet vždy čtyři. To ale neznamená, že jich nebudete moci v táboře mít víc: ostatně jejich častá výměna přijde leckdy vhod, protože jak budou vaše potvory postupovat na vyšší levely, zúží se také jejich dovednosti. A kdyby se vám některý znelíbil, budete ho moci třeba vyměnit za jiného.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Se čtyřmi pomocníky jistě oceníte i možnost tvořit formace, díky kterým se vám např. uzdravovači nebudou při bitvě plést do první řady. Kromě toho budete potvorám moci udílet rozkazy (útočit, bránit, stáhnout se). Takto jistě vyhrajete nejednu bitvu, ale proti nejsilnějším bytostem ve hře, Telchinům, vám nezbude než se spojit s ostatními živými hráči. Třeba v boji proti Chalkodónovi budete potřebovat nejméně čtyři kolegy na čtyřicáté úrovni: tento protivník vám i tak jedinou ranou ubere tři čtvrtiny veškerého zdraví.


Ještě vyšším stupněm bojů budou tzv. Elder Games, devítihodinové questy o třech minifázích, kdy bude možné uložit hru a odpočinout si či dočasně rozpustit partu. Abyste úkoly tohoto typu zvládli, budete se muset sami nacházet na vyšších úrovních a taktéž vaši přisluhovači, které využijete právě díky jejich úzkým specializacím. Než Gods and Heroes v září vyjde, můžete na TenToHammers naleznout nové, byť trochu nekvalitní, video z hraní.

levis

Nejnovější články