Připravte si účetnictví, vyšla obchodní sci-fi strategie Offworld Trading Company
zdroj: tisková zpráva

Připravte si účetnictví, vyšla obchodní sci-fi strategie Offworld Trading Company

29. 4. 2016 13:39 | Preview | autor: Adam Homola |

Obchodní strategie Offworld Trading Company se po měsících v programu předběžného přístupu na Steamu vyšla v plné verzi. Vývojáři ze studia Mohawk Games vydali k té příležitosti nový trailer, který vám základy této netradiční RTS vysvětlí. Zajímavostí je, že o vývoj se postaral Soren Johnson, hlavní designér Civilization IV.

V Offworld Trading Company jsou vám zbraně k ničemu, protože tady nejde o tanky, zástupy pěšáků a leteckou podporu. Vaší největší zbraní jsou peníze, vy jste v roli investora a vaším bojištěm jsou trhy na Marsu. Tam se lidstvo uchýlilo s vidinou nového bohatství, přičemž vy jste jedním z mnoha obchodních oportunistů.

Hra nabízí klasickou singleplayerovou kampaň, skirmishe, denní výzvy a multiplayer pro až osm hráčů. K dispozici máte čtyři frakce, každou se svými silnými i slabými stránkami a když na to dojde, můžete sáhnout po černém trhu. Na něm jsou k dostání například služby vesmírných pirátů, hackerů narušujících produkci nepřítele, nebo můžete na konkurenční základnu rovnou vyslat elektromagnetický pulz.

zdroj: Archiv

Offworld Trading Company vypadá slibně jak z popisku, tak z videí. Jméno Sorena Johnsona navíc znamená, že za konceptem stojí designér s relevantními zkušenostmi a první reakce hráčů tomu dávají za pravdu. Na Metacriticu se může hra pochlubit Metascore 81, zatímco na Steamu převažují kladné uživatelské recenze.

Nejnovější články