Posledního dílu trilogie Deponia se dočkáme už příští týden
zdroj: tisková zpráva

Posledního dílu trilogie Deponia se dočkáme už příští týden

11. 10. 2013 15:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Sympatická adventurní trilogie Deponia se už velmi brzy dočká svého zakončení. Na povedenou jedničku a stejně tak dobrou dvojku naváže už příští týden, konkrétně 18. října, poslední díl, který příběh hlavních postav zakončí. Trojka se jmenuje Goodbye Deponia a tvůrci ze studia Daedalic Entertainment teď vydali tiskovou zprávu, ve které slavnostně oznamují dosažení statutu “gold” - tedy definitivního dokončení hry.

Tvůrci mají hotové všechno, včetně všech lokalizací a podobných věcí “okolo”. Goodbye Deponia vyjde příští týden na Steamu pro PC a taky pro Mac. Na Steamu navíc běží klasická předobjednávková akce s 10 % slevou, a ještě si můžete koupit Good Bye Deponia Premium za vyšší cenu, ale navíc dostanete soundtrack, concept arty, nějaký animační workbook a knížečku, která vás uvede do světa Deponie.

Standardní edici tam teď splašíte za nějakých 18 euro, prémiovou za 22,5 euro, což jsou ceny s onou předobjednávkovou slevou, po vydání to poskočí o 10 % nahoru. Jestli vás zajímá o čem třetí a poslední díl bude, přečtěte si předchozí novinku od Aleše a nezapomeňte taky na recenze na prvního a druhého dílu.

Nejnovější články