Oznámení Race On od SimBinu
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Race On od SimBinu

12. 3. 2009 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Po Race Pro a GTR Evolution další závodní simulátor, nyní ze série WTCC. Opět recyklace?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Již nějaký ten pátek se spekulovalo nad novými hrami od švédské společnosti SimBin, která stojí za Race Pro (recenze příští týden), GTR Evolution, RACE 07 apod. Tato závodní série se dočká v druhém čtvrtletí letošního roku svého dalšího dílu v podání hry Race On pouze pro PC. Bude nabízet všechny automobily a tratě z oficiálního šampionátu WTCC s podklady ze sezóny 2008.

Podle dosavadních informací bude Race On pohánět starší engine, který byl již použit u předchozích her. Těšit se můžete na nové americké tratě a vysokoobjemové automobily třídy Detroit Muscle. Přáním vydavatelské společnosti je, aby se hra za velkou louží prodávala lépe než předchůdci. Projedete se v 16 unikátních vozech, jež budou rozděleny do 8 tříd, kde mimochodem nebudou chybět ani monoposty ze série Formule Masters (malé formulky). Všechna vozidla potom vyzkoušíte na celkem 12 tratích, včetně japonské dráhy Okayama a taktéž na zcela nových amerických okruzích. Zde výrobce speciálně vyzdvihuje, že některé tyto tratě ještě nebyly v žádné jeho předešlé PC hře a to je tedy co říct :)

Není pochyb o tom, že půjde o další takzvaný recyklovaný díl, kde se dočkáme pouze nových tratí a automobilů. K nim přibudou další okruhy a automobily ze starších her GTR Evolution a RACE 07. Dočkáme se tak zde spojení tří her, což dá dohromady 47 tratí s 39 automobily v celkem 17 kategoriích. Race Pro bude jinak prodáváno buď jako samostatná hra nebo jako datadisk pro vlastníky RACE 07, přičemž takovým bonusem se stane přibalení starší plné hry STCC The Game (The Swedish Touring Car Championship), která předtím oficiálně vyšla jen ve Skandinávii a Rusku (nyní doputuje samostatně i k nám a bude stát jen 299 Kč).

SimBin však nepracuje pouze na Race On, ale také na zatím bezejmenném multiplatformním závodním titulu, který by se měl na pultech obchodů objevit do dvou až tří let, a to na PC, Xbox 360 i PS3. Více informací je prozatím drženo pod pomyslnou pokličkou, ale věříme, že by snad konečně mohlo jít o plnohodnotnou novou hru.
zdroj: PR, homepage

Nejnovější články