Oznámení akční adventury Insecticide
zdroj: tisková zpráva

Oznámení akční adventury Insecticide

12. 2. 2007 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zajímavý herní projekt s názvem Insecticide se dnes rozhodlo světu představit studio Crackpot Entertainment, tvořené veterány herního průmyslu, mezi nimiž jsou i tací, kteří nějaký čas pracovali na významných pozicích v LucasArts a mají tak na kontě tituly jako Day of the Tentacle, Sam & Max Hit The Road, Full Throttle, Grim Fandango, Curse of Monkey Island či Dark Forces: Jedi Knight 1 & 2.

Insecticide je prvním dílem tohoto týmu. Namířen je na platformy PC a handheldy. Žánrově jde o akční adventuru, vizuálně velmi unikátně zpracovanou, což můžete vidět na obrázkách v naší galerii, stejně jako na video teaseru, jenž je k dispozici na oficiálních stránkách. Vydání této hry je naplánováno na Vánoce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Insecticide má být hrou detektivní a akční (pojatou z pohledu třetí osoby). Její děj je situován do jednoho města velmi neradostné budoucnosti, neb v ní naši planetu ovládli brouci. Vše to začne vraždou uvnitř jakési mocné společnosti, načež do akce vyrazí speciální policejní jednotka - Insecticide Squad, aby se vydala na broučí hon, který ji povede skrz hnilobné útroby města a vtáhne do mystéria epických rozměrů. Hlavními hrdiny budou detektiv Chrys Liszt a jeho partner Roachy Caruthers. jsou to hrdinové obdaření speciálními hmyzími schopnostmi a vybaveni zvláštními zbraněmi. Vydání Insecticide si vzala na starost nová nezávislá vydavatelská společnost Gamecock Media Group.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články