Odklad Combat Mission Shock Force
zdroj: tisková zpráva

Odklad Combat Mission Shock Force

21. 5. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Kdo se těšil, že si letní červnové dny zpestří vojenskou strategií Combat Mission Shock Force, bude asi zklamán, protože autoři z Paradox Interactive hru odložili o dalších šest týdnů.

Nové datum vydání je tedy stanoveno na 27. července. Tuto dobu ale vývojáři hodlají využít k tomu, aby do hry na poslední chvíli přidal pár drobností: třeba druhý tutorial, který hráče provede tréninkem Stryker Brigade Combat Teamu v kempu modelovaném podle detailních map akima Training Center ve Fort Lewis, Washingtonu. Částečným zadostiučiněním zklamaným hráčům budiž třináct nových screenshotů, které jsme přidali do naší galerie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak se dozvíte na homepage nebo z našich dřívějších zpráv (zde a zde), Combat Mission Shock Force bude mapovat fiktivní vpád Spojených států do Sýrie roku 2008. Lépe hru možná přiblíží jedno ze čtyř videí: Force Recon trailer například ukazuje zápolení americké jednotky, napadené syrský odbojem na okraji města. Dvouminutové Artillery Observer video objasňuje, kterak se ve hře bude žádat o dělostřeleckou podporu, M1A1HC Abrams video předvádí, kterak si jeden z těchto tanků vyjel mimo silnici a konečně Infantry with M4 Carbines trailer zachycuje skupinu amerických vojáků, střílejících z M4 ve stoje i v pokleku (při obojím je dán důraz na realistickou animaci). Combat Mission Shock Force vypadá minimálně nadějně, doufejme proto, že se ho 27. července už skutečně dočkáme.
zdroj: BluesNews, PR

levis

Nejnovější články