Odhalení Tarr Chronicles: Sign of Ghosts
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Tarr Chronicles: Sign of Ghosts

2. 12. 2006 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Oni nejsou ve svém vesmíru sami a mají jasno, kdo je jejich nepřítelem...

Náš vesmír není vůbec jediným universem. Minimálně je tu ještě jeden, který je znám jako Tarr. Abyste ho měli možnost poznat i vy, začala se psát v dílnách týmu Kvazar Studios, pod dohledem společnosti Akella, jeho kronika. Nicméně než bude dokončena - jmenovat se bude Tarr Chronicles: Sign of Ghosts - máme tu pro vás alespoň pár pohlednic, které vám umožní do něj tak trochu nahlédnout. V případě, že by vám to nestačilo, tak je zde ještě odkaz na video.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V Tarru neexistuje nic jako dobré a špatné. Tento svět má naprosto jasno. Všechny rasy, které jej obývají, jsou sjednoceny proti jedinému nepříteli. Boj ovšem není způsoben touhou po moci nebo surovinách, nýbrž touhou zcela základní, a to je ta po životě. Jejich galaxie totiž umírá. Ale co se stalo... Jednoho dne vyslaly Síly Aliiance svou vlajkovou loď, bitevník Telestra, do vzdálené sluneční soustavy, aby zde střežila skupiny vědců studujících již dávno opuštěné město jakési starověké rasy. Jenže, Telestře se cestou rozbil hyperpohon a tak se dostala do úplně jiné části galaxie. Její posádka se tak nejenže ocitla velmi velmi daleko, ale navíc, aby se dostala zpět, bude muset překonat spoustu světů obývaných cizími rasami, opuštěných i zničených soustav, a hlavně sektorů ovládaných úhlavním nepřítelem jejich galaxie - tzv. De'Khete.

Hlavním hrdinou hry je pilot elitní jednotky náležící k bojovým silám Telestry. Jeho role se ujmete vy sami. Avšak nebojte se. Kolegové vás na holičkách nenechají. Spolu s vámi budou všem dobrodružstvím čelit ještě další členové posádky Telestry, ovládaní AI, kteří budou vaši loď následovat a pomáhat vám v bojích. AI zajistí, že se vaši společníci budou chovat nezávisle, budou mít vlastní představy o životě a bojování, takže svého cíle dosáhnete pouze v případě, že se naučíte fungovat jako tým. Mezi jednotlivými herními misemi, kterých bude v rámci do hloubky propracovaného příběhu se spoustami nečekaných zvratů devět, budete mít možnost měnit vybavení lodi.
zdroj: Akella

korgull

Nejnovější články