Nový hrdina ze StarCraft II
zdroj: tisková zpráva

Nový hrdina ze StarCraft II

24. 11. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tycha Findlaye jedni líčí jako darebáka, druzí ho mají za hrdinu. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Oficiální web sci-fi RTS StarCraft II se dočkal nového updatu a s ním i spousty nových informací. Na nových obrázcích si lze všimnout nejen mohutných bitevních křižníků, ale třeba i postav Tycha Findlaye, císaře Mengska a dalších. A co nového že update prozradil o hře samotné?

  • Update oficiálních stránek blíže představil postavu Tycha Findlaye, kterého "jedni líčí jako darebáka, druzí jako loajálního vojáka, schopného riskovat svůj vlastní život". Fiktivní životopis tohoto přítele Jima Raynora přeložila česká fanstránka.

  • Autoři myslí i na ty, kteří nehráli první StarCraft s datadisky nebo už jejich dějovou linku zapomněli, takže např. během instalačního procesu dojde ke stručné rekapitulaci děje.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • Během hraní na Battle.netu 2.0 si bude Blizzard zaznamenávat neobvyklé množství statistických dat, na základě kterých pak chtějí dalšími updaty zlepšit samotný herní model.

  • Blizzard nebude oficiálně vyvíjet žádný konvertor map z původního StarCraftu na SC2, tzn. fanouškovská komunita si je bude muset přeportovat do nového editoru sama.

  • Momentálně nejsou žádné plány na využití zvláštních funkcí DirectX 11, byť toto rozhraní hra bude samozřejmě podporovat.
První díl trilogie StarCraft II: Wings of Liberty vyjde někdy v roce 2010 pro PC (ne dřív než po úspěšném odpískání betatestu, který byl odložen z letošního podzimu). Další díly hry budou společně s Diablem III a neoznámenými datadisky pro World of WarCraft následovat až "v následujících letech" - více o hře na fansite a v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Technologické stromy ze StarCraft II  [2.7.2009 10:10 - levis]
Postřehy z betatestu StarCraft II  [1.6.2009 17:17 - levis]
23-minutové klání ze StarCraft II  [17.4.2009 22:22 - miky]

zdroj: StarcraftCZ.com & VE3D

levis

Nejnovější články