Nové lokace ze Shadow Harvest
zdroj: tisková zpráva

Nové lokace ze Shadow Harvest

4. 11. 2010 13:13 | Preview | autor: levis |

Namco Bandai čerstvě předsatvilo několik lokací ze své kooperativní akční střílečky Shadow Harvest: Phantom Ops, která dělá dojem především vysokou úrovní grafiky s podporou DirectX 11. Odehrávat se to celé bude v roce 2025, ale setkáte se tu prý pouze s technologií, jaká existuje dnes nebo už je ve vážném vývoji - čili žádné zbytečně přehnané zbraně a la BFG.

Jako první zavítáte do somálského Mogadišu (znáte z Black Hawk Down), dle ankety CNN oficiálně nejnebezpečnějšího města na světě. Čekají vás tu čtvrti na okraji, apokalyptické centrum s rozbořenými mrakodrapy i trhem nebo fiktivní čtvrť vládních budov, kde sídlí místní diktátor.

Druhou lokací na vaší cestě bude Dubaj ve Spojených arabských emirátech, což je naopak město silně profitující a vysoce luxusní. V dějové lince hry právě tady mafiáni, drogoví lordi a vrahové investují své peníze a hledat je budete v centru města, na pobřeží i mezi četnými helipady na střechách. Třetí poslední známou lokací je pak Kuba, kde už nevládne Fidel a zemi naopak sužuje katastrofální občanská válka. V historickém centru Havany se vesele obchoduje se zbraněmi a mezi místním přístavem a Floridou je rušný provoz...

Shadow Harvest vyjde v létě 2011 pro PC a Xbox 360, demo a benchmark vyjdou již v 1. čtvrtletí příštího roku.

 

Nejnovější články