Nové informace o The Last Guardian se podle spekulací dozvíme příští týden
zdroj: tisková zpráva

Nové informace o The Last Guardian se podle spekulací dozvíme příští týden

10. 6. 2015 13:12 | Preview | autor: Adam Homola |

Rekapitulovat nekonečnou ságu kolem vývoje The Last Guardian by bylo nošením dříví do lesa. Hru jsme už mnoho let vůbec neviděli a v posledních letech jsme o ní z oficiálních úst skoro vůbec neslyšeli. Letošní E3 je však za rohem a pokud chceme věřit nejnovějším drbům, měl by se tam utrápený projekt Fumito Uedy objevit. Tentokrát už prý doopravdy, tvrdí zdroj britského deníku The Guardian.

Jestli to ale bude ta stejná hra, kterou jsme viděli před x lety na videu, The Guardian neví. Moc pravděpodobné to ale není. Automaticky se totiž nabízí myšlenka, že v průběhu uplynulých let došlo ke kompletnímu předělání hry z PS3 projektu na PS4 exkluzivitu. Vyloučit ale nelze ani podporu virtuální reality Project Morpheus. 

zdroj: Archiv

Bude takhle hra ještě vypadat?

Další zajímavá spekulace kolem The Last Guardian se pak objevila v podcastu PS Nation, kde se šéf studia Just Add Water Stewart Gilwray prokecl, že dokončování vývoje hry by měl mít na starosti Mark Cerny -architekt PlayStation 4 a šéf vývoje plošinovky Knack, která není špatná, ale žádná perla to také není.

Mark-Cerny zdroj: tisková zpráva Mark Cerny

V minulosti se však Cerny podílel na takových klasikách jako Sonic the Hedgehog, Crash Bandicoot, nebo má na svědomí starou legendu Marble Madness. Se správným týmem by mohl posunout původní vizi Team ICO zajímavým směrem, pokud tedy zdroje Stewarta Gilwraye nelžou. Uvidíme už příští týden...

Nejnovější články