Nasajte atmosféru Grand Theft Auto V z nových artworků
zdroj: tisková zpráva

Nasajte atmosféru Grand Theft Auto V z nových artworků

2. 11. 2012 12:20 | Preview | autor: Adam Homola |

Rockstar se pomalu chystá rozjet mediální kampaň pro Grand Theft Auto V na plné pecky. Před pár dny vývojáři konečně oficiálně potvrdili, že očekávané datum vydání hry je stanoveno na jaro 2013 (ne dříve, než v dubnu). Je to pořád jen očekávání, takže odklad se nevylučuje, ale lepší než nic. A zatímco tvůrci kutí nový trailer, vydali dva nové artworky, ze kterých můžete nasát atmosféru příštího obřího hitu Take Two. Na jednom je zamračená policistka zatýkající hezkou slečnu a na druhém drsně vypadající pán s ještě drsnějším psem. Oba uvidíte v plné velikosti po rozkliku:

Artworky jdou ve šlépějích předchozí tvorby Rockstar Games, takže vizuálně se na nic nic moc nemění. Staré San Andreas připomínají docela dost, což je jistě záměr, vzhledem k tomu, jaké má prý GTAV být. Víc by měl napovědět ten druhý trailer, který měl už možná vyjít, ale vývojářům do toho vlezl hurikán Sandy, který v New Yorku v uplynulých dnech napáchal velké škody.

Kdy přesně se ho dočkáme, zatím neví možná ani Rockstar, každopádně by to mělo být brzy: “Je těžké to říct přesně, protože v našich kancelářích v New Yorku teď nemáme elektřinu. Jen doufáme, že všichni, které hurikán postihl, jsou v pořádku,” řekl zástupce Rockstaru ve vyjádření pro Polygon.

Z nového traileru se ven dostaly zatím nějaké scény na poměrně nekvalitních obrázcích a také informace a obrázky speciálního kukátka... Jestli zrovna kukátko je super předobjednávkový bonus do speciální edice nevím, ale proč ne. Tvůrci GTAčka si tam můžou dát asi cokoliv a stejně by jim to prošlo. Na kukátko a jeden snímek z traileru se můžete podívat třeba na NeoGAFu. Pár nekvalitních obrázků nových lokací najdete na Instagramu. Ale teď už ty slibované artworky:

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články