Kluzáky a tanečky z Kinect Star Wars
zdroj: tisková zpráva

Kluzáky a tanečky z Kinect Star Wars

5. 3. 2012 17:17 | Preview | autor: levis |

Věčně odkládanou pohybovou akci Kinect Star Wars připomná nové video z hraní, kde uvidíte hlavně závody kluzáků na Tatooine. Jsou zvlášť efektní v pohledu z vlastních očí, ale nejpohodlněji se prý budou ovládat z pohledu třetí osoby. Asi největší kontrolu nad děním na obrazovce budete mít v soubojích se světelnými meči (a to i ve chvílích, kdy budete čelit hlídkám generála Grievouse).

zdroj: Archiv

Jak ale skalní fanoušci Star Wars zareagují na zábavné vsuvky, jako je tanec Stormtrooperů, lze jen těžko odhadovat. Nejnovější dojmy z hraní vyzdvihují především minihru, kdy se na Tatooinu ujmete role obrovského Rancora, pochodujete po městě, zašlapáváte lidi a ničíte celé budovy. Když jsme ji ale zkoušeli minulý rok na E3, tak se při všem tom masakru hra trhala a nedala se ovládat. Asi tedy tvůrci zamakali na optimalizaci.

Při šermování lze prý levou rukou používat Sílu, například abyste odhodili nepřátele. Protivníka lze ale i nakopnout nebo si před seknutím vyskočit do vzduchu - to všechno prý Kinect úspěšně pobere na první pokus. Samotná kampaň začne na planetě Kashyyyk, kde sídlí Wookiové. Tady poprvé narazíte na nepřátele pracující pro Obchodní federaci a s pomocí Síly se pustíte po jejich stopách, dodává server Venture Beat.

Star Wars Kinect vyjde 3. dubna pro Xbox 360 a samozřejmě Kinect.

Nejnovější články