Hráči The Elder Scrolls Online se dočkají nechvalně známého Dark Brotherhood
zdroj: tisková zpráva

Hráči The Elder Scrolls Online se dočkají nechvalně známého Dark Brotherhood

20. 4. 2016 18:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Hráči fantasy onlineovky The Elder Scrolls Online se brzy dočkají dalšího velkého updatu, který do hry přidá Dark Brotherhood - nechvalně známé bratrstvo, které si dobře pamatujete ze singleplayerových The Elder Scrolls her. Jak je v případě TESO zvykem, dostane se Dark Brotherhood do hry ve dvou verzích: jako DLC, a zároveň ve formě patche.

DLC bude dostupné za peníze, zatímco patch pro základní hru vyjde zdarma. Datum vydání a cenu ale zatím vývojáři neoznámili. DLC nabídne možnost přidat se k zabijákům z Dark Brotherhood, v rámci kterého se podíváte na Gold Coast. Vedle něj se dostanete vůbec poprvé od Oblivionu do Kvatche a Anvilu.

Vývojáři naznačují „hodiny příběhového obsahu“ a spoustu nových úkolů. Dále nové questy, které lze opakovat pořád dokola včetně Contracts a Black Sacrament. Chybět nebudou ani noví bossové, pasivní schopnosti exkluzivní pro členy Dark Brotherhood a v neposlední řadě také nové kostýmy, předměty a podobné drobnosti.

zdroj: Archiv

Na druhé straně zdarma dostupný patch slouží spíše jako balíček servisních novinek s tím, že Dark Brotherhood se v něm samozřejmě nedočkáte. Jednou ze zmíněných věcí je odstranění Veteran ranků, přidání výroby jedů, možnost uzamčení předmětu proti jeho zničení a upravené Grouping Tool. Svých drobných novinek se dočká také Crown Store, úprava čeká Item Traits, vývojáři poladí výkon hry i balanc a provedou tunu dalších menších i větších změn.

O víc informací se Bethesda na svém webu bohužel nepodělila. Podrobnosti o Dark Brotherhood včetně data vydání a ceny bychom se mohli dozvědět snad nejpozději na letošní E3.

Nejnovější články