Hans Christian Andersen: The Ugly Prince Duckling
zdroj: tisková zpráva

Hans Christian Andersen: The Ugly Prince Duckling

14. 3. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Až teprve s oznámením o vypuštění do obchodů se k nám dostala informace o vzniku na pohled velmi pěkné adventury s názvem Hans Christian Andersen: The Ugly Prince Duckling.

Jméno dánského autora klasických pohádkových příběhů, jako Sněhová královna, Císařovy nové šaty, O princezně na hrášku, atd., přitom nenese tato hra náhodou. Hans Christian Andersen zde totiž bude coby 14letý chlapec hlavním hrdinou. Titul The Ugly Prince Duckling je označován za hru pro celou rodinu a jako takový vás provede světem, kde se to jen hemží postavičkami z Andersenových příběhů. Potkáte jich přes 60, včetně malé mořské víly, pasáčka vepřů, ad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A potkáte i princeznu, která celé dny zírá z okna své věže na fascinující svět pod sebou. O jejích 15. narozeninách ji to ale přestane bavit a rozhodne se skoncovat s dosavadním nudným životem. Navzdory přání otce opouští palác, aby se vydala za dobrodružstvím. V té chvíli naráží na vás v roli Hanse Christiana Andersena, chudého chlapce bojujícího o své místo pod sluncem, ale také na ošklivé kačátko, malou mořskou vílu a další známé bytosti. Zdánlivě idylickému světu však hrozí nebezpečí a vy ho budete mít za úkol odrazit. Má podobu pána temnoty snovajícího svůj ďábelský plán. Princezna je mimo zdi paláce bezbranná, čehož lze snadno využít. Je proto za pomoci trolů unesena. Pán temnoty má jasný cíl - vyhnat současného krále a zmocnit se království, které má v úmyslu přetvořit na temnou trolí říši... Hra byla vyvinuta pro PC a je komaptibilní s Windows Vista.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články