Eidos rozšiřuje Breach mód v Deus Ex: Mankind Divided o nový obsahový update
zdroj: tisková zpráva

Eidos rozšiřuje Breach mód v Deus Ex: Mankind Divided o nový obsahový update

15. 2. 2017 17:34 | Preview | autor: Adam Homola |

Specifický, akčněji laděný mód Breach, který jste si mohli zahrát v Deus Ex: Mankind Divided, dostal nový a podle předchozích informací také poslední obsahový update. Ten vyšel jak pro Breach jako mód, tak pro Breach jako samostatnou hru. Ta se na Steamu objevila minulý měsíc, je free to play a jde o identickou kopii módu z posledního Deus Ex.

Nový update do hry a módu přidává každý den náhodně generované serverové sítě Ghost Networks, za jejichž plnění získáte extra odměny. Přibyl také nový korporátní server pro Picus Corporation. Po celé Palisade Network je roztroušených jedenáct serverů, které čekají jen na vás.

Přibyly také nové soubory Darknet s názvem Sleight of Hand, což v kontextu Breach znamená novou konspiraci cílící na Picus. Vyřešit ji samozřejmě nemůže nikdo jiný, než vy a k tomu vám dopomohou nové zbraně, předměty, booster packy a když se vám bude dařit, dostanete také některý z nových achievementů.

zdroj: Archiv

Ke Sleight of Hand se ale dostanete pouze v případě, kdy jste splnili všechny ostatní případy. Všechny novinky ještě hezky rekapituluje přiložený trailer a jak už bylo řečeno, pro hraní nového obsahu nemusíte samostatný Deus Ex: Breach stahovat, pokud vlastníte Deus Ex: Mankind Divided. Nebo naopak netřeba Mankind Divided kupovat, mód i jeho samostatná free to play verze jsou identické.

Samostatný Deus Ex: Breach byste ale na konzolích hledali marně. Hra vyšla 24. ledna pouze na Windows (na Steamu ji najdete tady) a nejspíš se zase tolik nechytla. Uživatelské recenze na Steamu jsou spíše záporné a pokud můžeme věřit někdy přesnému a někdy nepřesnému SteamSpy, má hru na svém účtu něco kolem 30 000 hráčů.

Nejnovější články