Early access verze karetní diablovky Book of Demons vyjde na konci července
zdroj: tisková zpráva

Early access verze karetní diablovky Book of Demons vyjde na konci července

20. 7. 2016 19:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Hack & slash akce Book of Demons vyjde na Steamu v rámci programu předběžného přístupu 28. července. Plná verze by měla vyjít nedlouho poté - letos v září. Book of Demons vás v předběžném přístupu přijde na dvacet eur s tím, že cena se po vydání plné hry nebude nijak navyšovat.

Book of Demons jde na klasický diablovský koncept akčního RPGčka přes karty. Namísto sáhodlouhých statistik najdete ve hře sady silných karet, které můžete kombinovat v závislosti na složení nepřátel.

Pomocí karet neřešíte jen statistiky, ale také schopnosti a vlastní výbavu. Připravte se tedy na časté změny balíčku karet a nutnost neustálého reagování na aktuální situaci. Nepřátelé totiž budou po dungeonech náhodně rozmístění a prostředí bude procedurálně generované. Podobně jako v Diablu byste tu mohli teoreticky běhat po stejných dungeonech pořád dokola s tím, že vás hra jen tak neomrzí.

zdroj: Archiv

Plná verze se bude od early access verze lišit především množstvím obsahu. Hra tedy ještě není kompletně hotová a vedle bugů se bude pracovat i na implementaci dalších hratelných postav, karet nebo nepřátel.

Nejnovější články