Drogový survival We Happy Few vyšel v rozpracované verzi na PC a Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Drogový survival We Happy Few vyšel v rozpracované verzi na PC a Xbox One

26. 7. 2016 17:03 | Preview | autor: Adam Homola |

We Happy Few vyjde sice až někdy v průběhu příštího roku, ale zahrát si ji můžete už dnes. A to na obou platformách, tedy na PC a Xboxu One. Zatím drogová survival akce dostupná pouze v rámci rozpracované verze, ale k mání je na GOG v programu Games in Development, na Steamu v předběžném přístupu a na Xbox One ji najdete v Game Preview.

V rozpracované verzi hry si vyzkoušíte všechny základní herní mechaniky, ale třeba na příběh si ještě nechte zajít chuť. Ten je ve hře momentálně jen naznačen s tím, že filmečky, důležité příběhové oblasti a další dějové nezbytnosti přidají vývojáři až do plné verze hry.

Už teď si ale můžete vyzkoušet jádro We Happy Few: braní drogy Joy a sledování jejích efektů, stealth, souboje, crafting, váš vliv na okolní společnost a samozřejmě i survival systémy. Jakkoliv totiž hra klame tělem a na první pohled připomíná BioShock, jde ve skutečnosti o procedurální rogue-like survival.

Rozdíl mezi předběžným přístupem a plnou verzí hry bude především v obsahu, lepším chování nepřátel, zajímavějších potyčkách a přibude pochopitelně i regulérní a pořádný konec. K příležitosti vydání předběžného přístupu vydali tvůrci ze studia Compulsion Games i nový trailer přímo ze hry, který vám základní principy We Happy Few hezky shrnuje.

zdroj: Archiv

Nejnovější články