Crytek hledá zaměstnance, že by Crysis 3?
zdroj: tisková zpráva

Crytek hledá zaměstnance, že by Crysis 3?

21. 2. 2012 9:49 | Preview | autor: Adam Homola |

EA společně s Crytekem hledají nového zaměstnance, který se bude možná podílet na vývoji Crysis 3. Konkrétně se jedná o pozici režiséra herních filmečků. Inzerát neuvádí, o jakou hru se jedná, takže to zřejmě nebude nic, co je už oznámeno. Crytek v současné době maká na Ryse pro Kinect, asijském Warface a Homefront 2. Tak nějak polooficiálně se ví i o Time Splitters 4 (prý na next gen).

Crysis 3 zatím oznámeno není, ale od uchazeče o pozici bude požadováno přestěhování se do Frankfurtu. A jak známo, tak právě tam sídlí hlavní tým Cryteku, který má na svědomí především Crysis. Navíc se jedná pouze o smlouvu na dobu určitou, na 12 měsíců. Což by dávalo smysl - pan herní režisér by se v Cryteku rok podílel na marketingových plánech, natáčel by videa, režíroval trailery a po vydání Crysis 3 by už nebyl potřeba.

Crysis 2 vyšlo v březnu loňského roku, takže by se Crysis 3 mohlo do roka klidně objevit. Dvojka sice hned ze začátku úplně prodejně nezazářila, ale nakonec se vyškrábala někam ke třem milionům prodaných kusů, což je velmi dobré. Nesmíme ani zapomenout na to, že zrovna období kolem března 2011 bylo na střílečky a dobré hry obecně úrodné, takže Crysis 2 nemělo zrovna jednoduchý start - šlo přímo proti Killzone 3, Homefrontu a Bulletstormu. Krátce před tím vyšel ještě povedený Dead Space 2.

Nejnovější články