Crimson Skies
zdroj: tisková zpráva

Crimson Skies

4. 5. 2000 0:00 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Crimson Skies - previewAutor: Chaos & GOnDaRPublikováno: 4.května 2000 Když byste...


Crimson Skies - preview

Autor: Chaos & GOnDaR
Publikováno: 4.května 2000

Když byste koukali po leteckých simulátorech, Microsoft by donedávna jistě nebyl vaší první zastávkou, pokud nepočítám sérii Flight Simu, která se za zábavnou hru stoprocentně počítat nedá.

Bohatí pánové z Microsoftu investovali do herních vývojářů a jedním z výsledků bude právě Crimson Skies. Tato hra je v současné době ve vývoji pod křídly Zipper Interactive, což nejsou žádní nováčkové - na svém kontě mají tituly jako MechWarrior 3 nebo Recoil. V Crimson Skies se hráč neposadí do velkého ocelového monstra či moderního tanku, ale každopádně bude v něčem také hodně smrtícím.


Co kdyby
Co kdyby se minulost udála trochu jinak? Co kdyby se několik věcí seběhlo jiným způsobem a jak by to ovlivnilo přítomnost? To přesně měli tvůrci této hry na mysli a my se nyní podíváme na jeden z možných výsledků.

Crimson Skies se odehrává v roce 1937, kdy je Amerika díky nepříznivé situaci rozdělena na několik menších aliancí. Umíte si představit Californii jako „rod Hollywooďanů“ ? Již není tak bezpečné cestovat klasicky po zemi, takže když silniční provoz je nebezpečný a vodní pomalý, zbývá jen obloha. Letecký vývoj velmi pokročil a obrovské Zeppeliny jsou nyní používány jako náklaďáky. A lidé zjistili, že věci dopravované vzduchem jsou mnohem těžší na obranu, než standartní způsoby dopravy.

Nebe se zmocnili piráti a snaží se sestřelit vše, co jen vzlétne. Transporty musí být chráněny za každou cenu, nebo se země dostane ještě do horší krize. Musí se objevit hrdina, někdo jako Nathan Zachary…hádejte kdo - samozřejmě vy. Budete vlastně novodobý Robin Hood, jen místo luku a šípů budete mít pseudo-moderní letadlo a vaše boje se budou odehrávat ve vzduchu. Jestliže se má vaše země někdy opět postavit na nohy, je třeba piráty zastavit jednou provždy. Ale nebude to jednoduché, těch zlých je vždycky více.

pokračování

Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva



Nejnovější články