CoD: Black Ops III předvádí další způsoby jak si ušít hratelnost na míru
zdroj: tisková zpráva

CoD: Black Ops III předvádí další způsoby jak si ušít hratelnost na míru

16. 10. 2015 12:41 | Preview | autor: Adam Homola |

Call of Duty: Black Ops III chvílemi připomíná Deus Ex, jindy zase BioShock a v novém videu míchají vývojáři prvky obou zmíněných her společně s Crysis. Konkrétně jde o vysvětlení taktického módu, vylepšeného vidění a taktických "augmentací". Do taktického módu se dostanete zmáčknutím d-padu doprava a najednou máte všechny informace, které byste jen mohli chtít. Vidíte nepřátele, granáty, typy nepřátel, snipery, nebezpečné oblasti a podobně důležité informace užitečné pro přežití.

Taktický mód je tak ideální do velkých přestřelek, kde se můžete v bojovém chaosu pomalu ztratit, nebo prostě jen chcete mít perfektní přehled o tom co se děje. Oproti tomu mód Enhanced Vision slouží jak pro chvíle menších potyček, tak i pro větší souboje. Využijete ho také v tmavším oblastech, protože jde o jakousi vylepšenou verzi nočního vidění.

Stačí na d-padu zmáčknout nahoru a zapne se vám pulzující noční vidění. To pomůže nejen pro pohyb prostředím, ale zároveň se vám zvýrazní nepřátelé a označí kolegové. Třetím bodem videa jsou Tactical Rigs, tedy místní varianta augmentací známých z Deus Exu, nebo obleku z Crysis.

zdroj: Archiv

Jedním upgradem si zvednete mobilitu téměř na úroveň Titanfallu - najednou běháte po zdech, děláte dvojité skoky a podobné srandičky. Akčně založení hráči zase ocení schopnost Copycat, která umožní překódovat nepřátelské zbraně. Výsledek je možnost sebrat kdykoliv jakoukoliv zbraň ze země a začít okamžitě střílet.

Defenzivní či opatrní hráči si zase přijdou na své se schopností okamžitého oživení po smrti, kdy vám Tactical Rig "resetuje" systémy a vy pokračujete dál. Call of Duty: Black Ops III tak zdá se vyzobává to nejzajímavější z Deus Exu, BioShocku, Crysis a vlastní série. Jak se tenhle mišmaš podaří Treyarchu namíchat uvidíme už 6. listopadu.

Nejnovější články